AOP X10DER 23 IM BP met cover plaat en IEC male connector

De XTENDER-serie maakt gebruik van een unieke kabelklemmechanisme
Het unieke kabelklemmechanisme kan eenvoudig de bestaande korte groene coax kabels van het (AOP) abonnee overname punt verlengen.
Wanneer de Xtender van het merk Teleste op de tekorte coax is gemonteerd kan deze in een opbouw of inbouw stopcontact worden ingebouwd

Niet op voorraad
€ 18,95

AOP X10DER-23-IM-BP met cover plaat en IEC male connector

Next generation stopcontacten:


De nieuwe kabelverlenger biedt superieure RF-prestaties tot 2 GHz en biedt eenvoudig migratiepad naar DOCSIS 3.1 en hoger. In vergelijking met de 'old school' stopcontacten biedt het innovatieve ontwerp snellere en eenvoudigere nieuwe en retro-fit installaties.

Omdat standaard industriële wandcontactdozen gemakkelijk beschadigd raken tijdens installaties, moeilijk te vervangen en zelfs omslachtig te hanteren zijn, ondersteunt Teleste's kabelvergroter zowel wand- als oppervlaktemontage en kan deze op bestaande muurdoosplastic passen door gebruik te maken van een innovatieve universele add-on plastic frontmodule. Installaties zijn eenvoudig en het is mogelijk om de coaxiale kabels opnieuw te prepareren en toch in de verlengingsmodule van de kabel te passen, wat niet mogelijk is met huidige wandcontactdozen.
SCTE bekroonde producten

SCTE, de Society of Broadband Professionals, kondigde haar 2016 Technological Innovation Award-winnaars aan in Londen, 9 april. Naast de prestigieuze Award voor innovatie van het jaar, werd de kabeluitbreider van Teleste gekozen als winnaar van de categorie 'Beste CPE-oplossing'.

Kenmerken van de XTENDER-serie:

  •      Frequentiebereik 5-2000 MHz
  •      Klasse A + screening effectiviteit
  •      Semi-geïsoleerde systeemuitgang volgens Cenelec EN60728-11
  •      Uitstekende RF-prestaties
  •      Zinkspuitgietwerk, Wit Bronsbehuizing / contact

 

Meer informatie
Gratis verzending Nee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!