Avtex L249DRS-PRO 12 volt 24 Inch TV met DVB-S/S2, DVB-T/T2 en DVD-Speler

Deze Avtex L249DRS-PRO 12-24 volt TV beschikt over een Digitale satellietontvanger met Fastscan voor Canal Digital, TV Vlaanderen en Joyne.

Op voorraad
€ 560,00

Met de aanschaf van deze ultra dunne Avtex L249DRS-PRO Tv schaft een een uitstekende camper, caravan of boot TV aan. Het smalle design van de randen zorgt voor een maximaal beeldscherm oppervlak bij zeer geringe buitenmaten.
Via de VESA aansluiting is deze 12 volt TV snel op te hangen aan de wand, doormiddel van een wand beugel. Het voordeel is dat de aansluitingen aan de zij- onder en bovenkant van de TV zitten en niet op de achterzijde.
Hierdoor monteert u deze Avtex TV zeer vlak tegen de wand als het moet. De aansluitingen vallen weg achter het scherm net als een eventueel aangebrachte cam module. Deze steekt niet buiten de TV.

Avtex L249DRS-PRO geschikt voor Canal Digitaal, TV Vlaanderen en Joyne

De Avtex L249DRS-PRO heeft niet alleen een ingebouwde DVB-S/S2 HD ontvanger voor de ontvangst van satelliet TV hij is ook voorzien van handige scan opties waardoor u snel afgestemd bent op de zenders van uw TV provider. Voor CanalDigitaal en TV Vlaanderen is deze Avtex 12 Volt TV uitgerust met FastScan en ook aan de Joyne abbonees is gedacht want de Avtex L249DRS-PRO beschikt ook over Joyne scan. Beide opties zorgen ervoor dat u snel alle zender inlaad op de juiste volgorde. Deze PRO variant heeft daarnaast een extra Satelliettuner. Uiteraard kunt u ook een "Blind Scan" doen wanneer u alleen naar de FTA (free to air) zenders wilt kijken. Uiteraard moet u wel een schotel aansluiten voor de ontvangst van Satelliet TV.

Wat houdt de PRO aanduiding in op deze Avtex TV?

De Pro varianten van Avtex hebben een dubbele satelliettuner, waar de "gewone" er een heeft. In feite kun je twee schotels op deze TV aansluiten.
Het voordeel is dat u bijvoorbeeld naar het ene programma kunt kijken twerwijl u het andere opneemt. Wel heeft u een exteren USB stick of harddisk nodig om opnames te kunnen opslaan. Dat werkt echter alleen met Free to air programma's en uitzendrechten-vrije uitzendingen.
Leuke functie maar in Nederland minder bruikbaar wanneer u een Canal Digitaal of Joyne abonnement heeft. Kijkt u daarnaast free to air dan kan het een leuke optie zijn. De 24 Inch TV van avtex wordt alleen in een PRO uitvoering geleverd. Iets dat niet geld voor de 19 en 22 Inch variant.

Avtex L249DRS-PRO met DVB-T/T2 HEVC265 Encoding

Veel bootbezitters die in Nederland varen kijken graag naar DVB-T tv, ook wel Digitenne genoemd. Deze Avtex L249DRS-PRO 12 volot TV is bij uitstek ook voor de bootbezitters een goede keuze. Want naast een standaard DVB-T ontvanger is deze Avtex 12 volt Tv ook uitgerust met de DVB-T2 ontvanger met HEVC265 encoding.
Moeilijke termen wellicht maar DVB-T2 is de opvolger van het huidige systeem en al in veel landen van Europa actief. OOk KPN Digitenne zal gaan overstappen op deze nieuwe uitzendt-norm. Deze TV is geschikt om nu en in de toekomst te kunnen blijven kijken naar uitzendingen via DVB-T2.

Een unieke mogelijkheid van deze Avtex TV is dat u via een druk op de knop direct uw TV kunt laten scannen naar DVB-T/T2 zenders. Dit zonder dat u een ingewikkeld menu in hoeft. Heel handig! Uiteraard heeft u een DVB-T antenne nodig om signaal te kunnen ontvangen. De Avtex L249DRS-PRO is in staat om vanuit de TV spanning voor deze actieve antenne's te kunnen leveren, direct vanuit de TV!.

Avtex L249DRS met ingebouwde DVD-speler

Is er niks op TV? Dan kunt u via de ingebouwde DVD-Speler aan de rechterzijde genieten van uw favoriete film. Maar ook de USB poort biedt mogelijkheden tot het afspelen van multimediabestanden. De PVR functie op deze TV zorgt ervoor dat u een lopend tv programma kan opnemen en via time-shift na kunt kijken.
(dit werkt neit met alle uitzendingen! ivm met tv rechten)

De royale aansluitmogelijkheden maken het mogelijk om een PC of game console aan te sluiten wat deze Avtex L249DRS-PRO tot een echte allrounder maakt.
Vanzelfsprekend is het verstevigde frame dat bestand is tegen schokken van rijden of varen. Maak vandaag nog dezelfde keuze als de professionals en kies voor een hoogwaardige Avtex 12-24-220 volt TV!

Wilt u meer informatie omtrent Avtex TV's of heeft u advies nodig? Wij helpen u graag!

Extra technische specificaties en pluspunten:

 • Ultra compact EDGE-TO-EDGE frameless design
 • Full HD LED Panel, 1920 x 1080
 • 24" widescreen
 • Multi tuner watch and record technology
 • Watch one programme record another
 • Watch a DVD and record a TV programme at the same time
 • Watch terrestrial TV and record satellite and vica versa
 • Timer record from programme guide (EPG)
 • Pause/playback live TV/Instant record to USB on both Satellite and TV
 • DVBT & DVBT2 digital tuner
 • DVB-S & DVB-S2 digital satellite tuner
 • HD built-in for both terrestrial and satellite channels
 • DVD/CD player
 • Low power consumption
 • On Screen battery meter
 • AQT one button tuning system
 • 2xHDMI/2xUSB/phono/headphone/audio in/co-axial audio-out
 • HDMI ARC
 • CI socket for access for pay TV’s
 • 240v AC / 12v24v DC
 • Low battery indicator
Meer informatie
Gratis verzending Nee
Geschikt voor CanalDigitaal , Joyne , TV Vlaanderen
Smartcardreader Geen
Beeld maat (Inch) 24'' Inch
Beeldlijnen 1920 x 1080 pixels
EAN 5060133021414
Type tuner DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Energielabel A+
Input voltage 12 Volt
Watt 30W
Electronische Programma Gids Ja
Aantal HDMI aansluitingen 2
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!