Salora 12 volt 24 inch TV LED9109CTS2 DVB-S2-T/T2-C Met DVD-Speler Canal Digitaal en Digitenne

Deze 24 Inch 12 volt Salora TV met DVD is bij uitstek geschikt voor gebruik onderweg in boot, vrachtwagen, camper en caravan.

Op voorraad
€ 379,00

Salora 24 Inch 12 volt LED TV, ongestoord mobiel TV kijken naar Canal Digitaal & Digitenne

Zonder twijfel kunnen we stellen dat de laaste jaren ook voor mobiel gebruik de TV's steeds groter worden. Deze 24 Inch LED TV van Salora is qua maat een van de meest verkochte maten. Prima om even het journaal te kijken en grootgenoeg voor een filmavondje aan boord van de boot of uw camper, caraven of vrachtwagen.
Doordat een DVD-speler ontbreekt op deze Salora 24 inch LED TV heeft dit toestel een compleet vlakke achterzijde. Dat maakt het aanbrengen van een wandbeugel zeer eenvoudig. Houdt U er wel rekeing mee dat de stekker aan de achterzijde zitten waardoor u altijd een centimeter of 3 achter de TV aan ruimte nodig heeft.

Films op een harddisk of USB stick kunnen via de USB-poort worden afgespeeld. Het gaat dan om films in AVI of MPEG2 formaat.

Deze Salora 24LED9109CTS2 12 volt tv beschikt over meerdere tuners. De ingebouwde DVB-T/T2 tuner maakt de ontvangst van Digitenne nu en in de toekomst mogelijk.
Via de ingebouwde DVB-S/S2 ontvanger kijkt u, wanneer u een schotel aangesloten heeft naar satelliet tv van bijvoorbeel CanalDigitaal, TV Vlaanderen of Joyne.
Voor CanalDigitaal en TV vlaanderen is er een ingebouwde FastScan functie aanwezig wat het inladen van zender tot een fluitje van een cent maakt!

Wilt u thuis de TV aansluiten op de Digitale kabel van Ziggo of UPC? Dat is geen probleem. Naast een 12 volt kabel wordt deze TV standaard geleverd met een 220 volt adapter. Thuis sluit U de TV aan op het kabelnetwerk en gebruikt de digitale ingebouwde DVB-C ontvanger voor ontvangst van kabel TV.
Uiteraard heeft U voor het kijken naar Nederlandse betaal TV daarvoor een module en abonnement van de TV aanbieder nodig.
Via DVB-T/T2 zijn de Nederlandse publieke omroepen gratis te bekijken zolang u zich binnen het verzorgingsgebied van deze zenders zich bevindt.

12 volt Digitenne TV met DVB-T/T2

Gaat u deze TV gebruiken om naar uitzendingen van Digitenne te kijken? Dan is het noodzakelijk om een DVB-T antenne aan te schaffen. Want zonder antenne geen ontvangst! Het beste koopt u een actieve DVB-T antenne. Deze hebben de beste ontvangst en versterken het ontvangen signaal. Hiervoor is stroom nodig. Deze Salora LED TV kan deze spanning niet zelf vanuit het toestel leveren. Om tocht uw TV van spanning te voor zien heeft U een USB Power Inserter nodig. Dit kleine handige apparaatje haalt de spanning uit de USB poort van de TV en via de aangesloten antennekabel wordt zo de antenne van spanning voorzien.

Pluspunten:

  • Geschikt voor 12 volt en 220 volt
  • Tuners voor DVB-s/S2 satellietontvangst met FastScan voor CanalDigitaal
  • DVB-T/T2 ontvanger voor Digitenne ontvangst
  • DVB-C tuner voor Digitale kabel TV van Ziggo en UPC
  • Royale aansluitmogelijkheden
  • Geschikt voor wandmontage, voet demontabel
  • USB-poort speelt verschillende bestandsformaten af.
  • CI module valt achter het scherm.

Aandachtspunten:

  • Geen DVD-speler
  • aansluitingen recht op de achterzijde
Meer informatie
Gratis verzending Nee
Geschikt voor CanalDigitaal , Joyne , TV Vlaanderen
Smartcardreader Geen
Beeld maat (Inch) 24'' Inch
Beeldlijnen 1366×768 Pixels
EAN 8719325154306
Type tuner DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Energielabel A+
Input voltage 12 Volt, 12 / 230 Volt
Watt 20W
Electronische Programma Gids Ja
Aantal HDMI aansluitingen 1
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan