Selfsat Snipe 2 SE

Als opvolger van de Snipe serie brengt Selfsat met de nieuwe innovatieve Selfsat Snipe 2, ’s werelds kleinste en best presterende satelliet antenne op de markt. De Selfsat Snipe 2 heeft een nieuwe versterkte motor, verbeterd antenne vergrendelings- en positioneringssysteem en een vernieuwde mechanic voor een langere levensduur. Hiernaast wordt de Selfsat Snipe 2 geleverd met een uiterst geavanceerde Controller waarmee met 1 druk op de knop de gewenste satelliet gevonden wordt. De Controller is innovatief ontwikkeld met LCD scherm en usb poort.

Op voorraad
€ 835,00

Selfsat Snipe 2 SE

SelfSat Snipe 2 SE Beneluxe editie

Als opvolger van de Snipe serie brengt Selfsat met de nieuwe innovatieve Selfsat Snipe 2 SE, ’s werelds kleinste en best presterende satelliet antenne op de markt. De Selfsat Snipe 2 se  heeft een nieuwe versterkte motor, verbeterd antenne vergrendelings- en positioneringssysteem en een vernieuwde mechanic voor een langere levensduur. Hiernaast wordt de Selfsat Snipe 2 se  geleverd met een uiterst geavanceerde Controller waarmee met 1 druk op de knop de gewenste satelliet gevonden wordt. De Controller is innovatief ontwikkeld met LCD scherm en usb poort.

De Selfsat Snipe 2 - se is voorzien van de nieuwste HD zoektechniek. Hiermee bent u gegarandeerd om in de toekomst de satelliet te kunnen locken. De Selfsat Snipe se maakt gebruik van 3 voorgeprogrammeerde HD zoekfrequenties per satelliet. Deze zijn, indien nodig, door een update via USB op de controller aan te passen. Door het compacte formaat is de Snipe se gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten.

Versterkte motor


Versterkte motor 
 De Selfsat Snipe 2 beschikt over een geheel nieuwe versterkte motor.
Door zijn 18:1 gear ratio biedt de Snipe 2 een zeer krachtig en hoog vermogen.

Verbeterde antenne vergrendelings- en positioneringssysteem

Verbeterde antenne vergrendelings- en positioneringssysteem
 Het verbeterde basis positionering en vergrendelingssyteem houdt de antenne stevig op zijn plek wanneer bijvoorbeeld een camper of caravan zich voortbeweegt. Tevens vouwt de Selfsat Snipe 2 se zich automatisch in wanneer motor van de auto of camper gestart wordt. Dit maakt de Selfsat Snipe 2 se de ideale antenne om vast te monteren op uw camper of caravan.

Vernieuwde mechanic
 

Vernieuwde mechanic
Het vernieuwde tandwielhuis van aluminium persgietwerk ondersteunt de drijfassen
van de Selfsat Snipe 2 SE, voor een duurzame en langere levensduur.


Selfsat Snipe 2 controlerVolledig nieuwe controller
Selfsat heeft voor de Snipe 2 - SE een volledig nieuwe innovatieve controller met LCD scherm en usb poort ontwikkeld.

De vernieuwde controller maakt het mogelijk om (via de usb-poort) alle ingebouwde antenne programmatuur binnen enkele seconden te upgraden.
Hierdoor hoeft de antenne niet gedemonteerd te worden.
Daarnaast
toont de controller verschillende antenne details voor optimaal gebruik.
AUTO SKEW 

Auto Skew
Dankzij de Auto Skew functie zal de Selfsat Snipe 2 - SE automatisch de Skew instellingen optimaliseren en bepalen. 

Deze skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde (deze innovatie optie is tevens standaard op alle overige Snipe modellen van Selfsat).

Portable & Monteerbaar
Portable & Monteerbaar

Door het compacte formaat is de Selfsat Snipe 2 - SE gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten. Daarnaast wordt de Snipe 2 geleverd met een montageset (bestaande uit: montageplaat, kabel, waterdichte kabeldoorvoer en schroeven) waarmee de antenne kan worden gemonteerd op een camper of caravan.

Satellieten installeren


Satellieten installeren

De Selfsat Snipe 2 - SE beschikt over 9 voorgeprogrammeerde satellieten.
Daarnaast kunnen er nog 3 satellieten worden geïnstalleerd met de vernieuwde controller.


GPS ONDERSTEUNING
GPS ondersteuning

Door de ingebouwde GPS functie worden GPS coordinaten automatisch doorgegeven en wordt de elevatiehoek sneller bepaald. Zo vindt de Selfsat Snipe 2 zeer snel zijn juiste positie.

 

 

LET OP! Niet meer leverbaar bij bestelling van dit product sturen wij de 2R dit is het zelfde model alleen met 2 uitgangen dus ook luxer.

Meer informatie
Gratis verzending Ja
Input voltage 12 / 230 Volt
Sensoren Ja, 3D-kompas, GPS, Hellingsensor
Satelliet zoektijd 120 seconde (maximaal)
Diameter Gelijk aan 64cm schotel
Materiaal Kunststof
Gecertificeerd Selfsat snipe 2 se
Maat LNB houder Intern
SKEW Ja
Software update via USB
Kleur Wit
Geschikt voor CanalDigitaal
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!