Selfsat Snipe Pro

Deze Selfsat Snipe Pro is een innovatieve vlakke satellietschotel van zeer hoge kwaliteit

Niet op voorraad
€ 1.349,00

De Selfsat Snipe Pro is een nieuwe, professionele uitvoering van de succesvolle Selfsat Snipe. De Pro serie heeft een nog sterker mechanisme dat automatisch invouwt als de motor van de camper of auto gestart wordt. Bovendien beschikt de Pro serie over een grotere hoek, auto update, GPS met een backupbatterij en ondersteuning voor zowel DVB-S en DVB-S2.


De satellietantenne is zeer compact: 511 mm breed en 491 mm hoog en valt dankzij het compacte en stijvolle ontwerp niet op op uw caravan, auto of camper.

De ontvangstkwaliteit van de Selfsat Snipe Pro is erg goed. Het gepatenteerde systeem van Selfsat met Wave Guide Horn Array Functie absorbeert het satellietsignaal direct zonder deze te reflecteren.

De Selfsat Snipe Pro is voorgeprogrammeerd voor het gebruik van 9 satellieten (waaronder Astra1, Astra2, Astra3, Hotbird, etc.). Dankzij dit automatische systeem en de autoskew functie richt de antenne zichzelf accuraat uit.

Auto Skew
De Skew op een schotelantenne is vereist om de schotel zowel horizontaal als verticaal exact uit te lijnen met de satelliet. Elke satelliet is op een verschillende hoogte gepositioneerd. Dankzij de Auto Skew functie kan het ontvangst geoptimaliseerd worden. De schotel skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde. Bij een schotel met auto skew functie zal de schotel automatisch de Skew instellingen bepalen. Deze innovatie optie is standaard op alle Snipe modellen van Selfsat.

Auto update
Als er veranderingen zijn in satellietdata zal de Snipe Pro automatisch zoeken naar de nieuwste informatie en deze opslaan.

Grote hoek
Met een bredere hoogtehoek van 5 tot 90 graden heeft de Snipe Pro een dekking tot zelfs het meest noordelijke punt van Scandinavië. Drie assen zorgen ervoor dat er optimaal gericht wordt op de gekozen satelliet.

Satellieten installeren
De Selfsat Snipe Pro beschikt over negen geprogrammeerde EU satellieten en u kunt zelf nog drie satellieten installeren met de meegeleverde controller.

GPS met backupbatterij
Geïntegreerde batterij in de SIRF4 chipset zorgt voor het sneller GPS zoeken.

Stroombesparingsmodus
Stroombesparende antenne met een standby van maar 100mA.

DVB-S2
De Selfsat Snipe ondersteunt zowel DVB-S en DVB-S2, hierdoor is de hardware klaar voor de toekomst. De zoekfunctie beschikt over zowel DVB-S en DVB-S2.

Automatisch invouwen
De Selfsat Snipe Pro vouwt zich automatisch in als de auto of camper start of sneller beweegt dan 20 kilometer per uur.

Meer informatie
Gratis verzending Nee
Input voltage 12 Volt
Sensoren Ja, 3D-kompas, GPS, Hellingsensor
Satelliet zoektijd 120 seconde (maximaal)
Diameter Gelijk aan 64cm schotel
Materiaal Kunststof
Gecertificeerd Selfsat Snipe Pro
Maat LNB houder Vlakantenne
SKEW Ja
Software update via USB
Kleur Wit
Geschikt voor CanalDigitaal , Joyne , TV Vlaanderen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan