Visiosat / Cahors

Visiosat / Cahors

De Cahors bisatellite is speciaal ontworpen voor multi satelliet ontvangst. Vervaardigd uit hoogwaardig smc kunststof en aluminium, met uitzondering van de mastbevestiging deze is van hoogwaardig gegalvaniseerd staal.

De kwaliteit van de Cahors schotel, voorheen Visiosat

De afmetingen van deze schotelantenne beperken zich tot 75 bij 64 cm. En dat is niet veel voor een schotel met zoveel mogelijkheden en kwaliteit. daarbij komt dat deze schotelantenne best gezien mag worden!  Door zijn stabiele constructie en vormgeving is deze schotelantenne zeer goed te gebruiken om meerdere satellieten te ontvangen.

Uitbreidingen voor de Cahors / Visiosat

Voor deze schotel antenne zijn diverse lnbf beugel sets leverbaar om diverse satellieten gelijktijdig te kunnen ontvangen. Een combinatie van Astra 1 op 19 graden oost, de Astra 2 op 28,5 graden oost, de Astra 3 op 23,5 graden oost en de Hotbird op 13 graden oost word dan ook veel toegepast.

De Schotel word standaard geleverd zonder lnb maar wel met een beugelhouder welke geschikt is voor ontvangst van de Astra 1 op de 19 graden oost, Astra 2/ Eurobrid 28,5 graden oost en de Astra 3 23,5 graden oost. Standaard worden er echter maar 2 lnbf houders bijgeleverd voor bijvoorbeeld Astra 1 en Astra 3. Wilt u meer satellieten ontvangen heeft u (een) extra lnb beugel(s) nodig.

Visiosat / Cahors 10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Visiosat / Cahors 10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren