Overal TV kijken - Op de camping of in uw camper

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om de juiste apparatuur voor op de camping samen te stellen, of antwoorden te krijgen op vragen die deze situatie oproept.

We doen ons uiterste best om u hierin te begeleiden. Zowel bij de aanschaf als bij vragen die bij u opkomen.
Wij staan in ieder geval voor u klaar! Bel ons gerust, of stuur ons een bericht.

TV kijken in het buitenland

Staat u met de caravan of camper op de camping in het buitenland? ook dan is het mogelijk om Nederlandse televisiezenders te ontvangen. Helaas is het in dit geval niet meer mogelijk om gebruik te maken van Digitenne van KPN (dit signaal is alleen te ontvangen binnen Nederland). Een schotel met ontvanger en een abonnement op het Nederlandse televisiepakket is dan dé oplossing. In het buitenland is er (vrijwel) volledige dekking in heel Europa. Bekijk hiernaast op de afbeelding het bereik van de Satelliet. Zoals u kunt zien is bijna heel Europa gedekt. In Scandinavië, het noorden van Zweden, Noorwegen en Finland is het bereik wel minder, dus zult u een grotere schotel nodig hebben. In de donkere gebieden is het bereik uitstekend, hoe lichter het wordt hoe minder het bereik is. In de lichtere gebieden is de kans op kleine storingen groter, door bijvoorbeeld regen of slecht weer.

Zoals U kunt zien heb je dus met Satelliet tv de mogelijkheid om lekker op de camping in bijvoorbeeld Spanje of Italië in uw eigen caravan of camper Nederlandse Televisie te kijken.

Een ander groot voordeel van TV via de schotel in de caravan is, dat je ook tv kunt kijken in HD beeldkwaliteit. Hiervoor is wel het HD recreatiepakket van Canal Digitaal nodig. Het maakt niet uit wat voor televisie u heeft. Elke televisie kan op de schotel(ontvanger) worden aangesloten. Satelliet TV is dus absoluut een aanrader wanneer u tv wilt kijken op de camping, in tegenstelling tot Digitenne stelt het u ook in staat om in het buitenland te genieten van Nederlandse Televisie. Wij versturen naar Frankrijk, Spanje, Portugal, België, Duitsland, en vele andere landen.

Vervang de 60cm schotelantenne door een 78cm schotel voor meer comfort
om het uitrichten makkelijker te maken en interferentie te weerstaan (bijv. bij slecht weer)